2 Ağustos 2013 Cuma

Şark Oyunları film indir


Şark Oyunları film indir
Şark Oyunları & Iztochni piesi (2009) DVDRip XviD Türkçe Dublaj Tek Link indir
Şark Oyunları: Iztochni piesi afis

http://www.imdb.com/title/tt1426361/

Bulgar yönetmen Kamen Kalev'in senaryosunu yazıp yönettiği ve ilk uzun metraj filmi olan “Eastern Plays –Şark Oyunları”, Bulgaristan'da yaşayan Itso ve Gregoria adlı iki kardeşin aileleriyle olan iletişimsizlik ve çatışmalarını anlatıyor.

Türkiye`den karayoluyla Almanya`daki oğullarını görmeye giden bir Türk ailenin yolu Bulgar kardeşlerle kesişir. Sofya`da dinlenmek için duran ailenin kaldığı otele neo-Nazilerin saldırmasıyla anne, baba ve kızdan oluşan aile üyeleri zarar görür. Sonrasında ise ailenin kızı Işıl`la Itso arasında bir yakınlaşma doğar.

Birbirinden kopan iki kardeşin kaderleri, ırkçı bir baskında buluşur. Kardeşler karşı saflardadır: Georgi, Neo Nazi bir gruba yeni dahil olmuş ve saldırırlardan birine katılmıştır. Abisi Itso ise saldırıya uğrayan Türk aileyi kurtarır. Georgi’den artık daha büyük saldırılara katılması beklenmektedir, fakat Georgi de bu hareket içerisindeki yerini sorgulamaya başlar. Itso da, kurtardığı güzel Türk kızının Sofya’daki mutsuz yaşamından bir kaçış şansı olup olamayacağını merak etmektedir. İki kardeş aslında ne istediklerini ancak biraraya getirildiklerinde değerlendirebileceklerdir... film46.net iyi seyirler diler...

Şark Oyunları & Iztochni piesi (2009) indir
Şark Oyunları & Iztochni piesi (2009) indir
Şark Oyunları & Iztochni piesi (2009) indir

Tek Link indir
http://www.letitbit.film46.net/link/wB
Şark Oyunları film indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder